



icnext (8,9 and 10) 2022 June Israel Mission Itinerary Jun 12, 2022 - Jun 23, 2022

June 12 - On the way to Israel



12:01 AM - Eastern Daylight Time

Before The Trip - The Bloggers

- Pre Mission-Blog 01 Abbe Newman
- Pre Mission-Blog 01 Jordana Turoff



7:00 AM - Eastern Daylight Time

Photographers and Bloggers of the Days - 6.12-13.2022 *Photographers*

Kylee Moss (8,9) and Tali Rabkin (10)

Bloggers

- Our landing in Israel 01 Abby Berman (8,9)
- Our landing in Israel 02 Ayala Galili (10)
- Israeli Leader, Jamie Salter Josh Hicks (8,9)



8:30 AM - Eastern Daylight Time

Airport Arrival

We will meet everyone at the United Ticket Counter



9:00 AM - Eastern Daylight Time

Mugshots for our Blogs with Amnon



9:53 AM - Eastern Daylight Time

Depart from Cleveland-Hopkins International Airport (CLE)

AIRLINE FLIGHT NUMBER

United Airlines UA 776



Cleveland-Hopkins International Airport (CLE)

5300 Riverside Dr, Cleveland, OH, US, 44135

(216) 265-6000



11:30 AM - Eastern Daylight Time

Arrive at Newark Liberty International Airport (EWR)

AIRLINE FLIGHT NUMBER TERMINAL

United Airlines UA 776 C



Newark Liberty International Airport (EWR)

10 Toler PI, Newark, NJ, US, 07114

(973) 961-6000



1:00 PM - Eastern Daylight Time - 1 hr

Preparing For Our Blog Post Session with Tina



2:00 PM - Eastern Daylight Time - 30 min

Reviewing our Leadership Interview Protocols with Tina



Depart from Newark Liberty International Airport (EWR)

AIRLINE FLIGHT NUMBER TERMINAL GATE United Airlines UA 84 C 138



Newark Liberty International Airport (EWR)

10 Toler Pl, Newark, NJ, US, 07114 (973) 961-6000

June 13 - Welcome to Israel



10:24 AM - Israel Daylight Time

Arrive at Ben Gurion International Airport (TLV) (נמל התעופה בן גוריון)

AIRLINE FLIGHT NUMBER TERMINAL GATE United Airlines UA 84 3 B9



Ben Gurion International Airport (TLV) (נמל התעופה בן גוריון)

Ha-Mamri'im Rd., 70100 תל אביב-יפו, תל אביב, ישראל, +972 3-975-5555



11:30 AM - Israel Daylight Time - 30 min

Check in at Modi'in-Maccabim-Re'ut



Modi'in-Maccabim-Re'ut

Modi'in-Maccabim-Re'ut, Center District, IL



12:30 PM - Israel Daylight Time **Lunch**



2:00 PM - Israel Daylight Time - 1 hr

You are in Israel - an update with...

- 1. 8 and 9 Benji Davis
- 2. 10 Jamie Slater

Blogging about Israeli Leader (Jamie Salter) - Josh Hicks (8,9)



3:00 PM - Israel Daylight Time - 1 hr

Two Workshops:

- 1. Breaking down Israeli identity with Jamie Slater Using Israel's election videos to understand what Israelis really care about!
- 2. TBD with Benji Davis



4:00 PM - Israel Daylight Time - 1 hr

Going to the rooms



5:00 PM - Israel Daylight Time - 30 min

To be an Israeli - with the Shin Shinim

(two opening workshops)



5:30 PM - Israel Daylight Time - 30 min **Who is a leader workshop with Staff** (2 Workshops)



7:00 PM - Israel Daylight Time - 30 min **Dinner**



7:30 PM - Israel Daylight Time Daily Reflection (Two Groups)



8:30 PM - Israel Daylight Time Layla Tov



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 14 - Tel Aviv 01 - The first Hebrew City/and its challenges



7:00 AM - Israel Daylight Time

Photographers of the Day

• Lia Polster (8,9) and Ella Rosenberg (10)



7:00 AM - Israel Daylight Time Boker Tov



7:30 AM - Israel Daylight Time - 30 min





8:00 AM - Israel Daylight Time - 15 min

The Morning Briefing



8:00 AM - Israel Daylight Time

A ride to South of Tel aviv



9:00 AM - Israel Daylight Time - 3 hr 30 min

The Strangers Among Us: Refugees, Immigrants & Others with Bina (Two tours)

Activity Bloggers - Charlotte Wasserman (8,9) and Noam Greenberg (10)

Blogging about Israeli Leader (Elliot Glassenberg) - Bradley Rothschild (8,9) and Audy Hardis (10)

2.5 Hours, Neve Sha'anan & South Tel Aviv

This tour explores the fascinating neighborhood of Neve Sha'anan as a microcosm of Israel. In recent years, Israel has seen a significant rise in non-Jewish immigrants such as migrant workers, asylum-seekers and refugees, presenting new challenges to the Jewish State. With our own eyes we will see how diverse groups have left their impact on Israel and on the neighborhood.

11

12:30 PM - Israel Daylight Time - 2 hr

Lunch at Tel Aviv Shuk Hacarmel (including fun activities)



2:45 PM - Israel Daylight Time - 45 min

A Ride to the meeting with Hadas Kasldaron



3:00 PM - Israel Daylight Time - 1 hr

A meeting with Hadas Kaldaron

Activity Bloggers - Jesse Rosner (8,9)

Blogging about Hadas Kalderon (Israeli Leader) - Orli Peleg (10)



Check in at Bnei Dan Hostel (בית ההארחה בני דן)



Bnei Dan Hostel (בית ההארחה בני דן) 36 Bnei Dan St., ישראל, תל אביב-יפו, תל אביב, ישראל



6:00 PM - Israel Daylight Time **Dinner**



7:30 PM - Israel Daylight Time - 1 hr 30 min

The Gate with Robbie Gringras

Activity Blogger - Maddie McCann (8,9)

Blogging about Israeli Leader (Robbie Gingras) - Zoe Herman (10)

On a small insignificant kibbutz in the Galilee a great debate rages: Should the gate that faces the local Arab village be locked shut, or should it remain open? Udi, who lost his brother in the War of Independence, fights for the gate to be closed. Yiftach, aging peacenik, must do all he can to signal openness to his Palestinian cousins. And Amal, the caterer from the Arab village, just wants someone to open the gate so she can get home after a long day.

How can we remain open? When must we close up?

Do good fences make good neighbors or distant enemies?

And what does a small story about a gate tell us about our world today?

Robbie Gringras presents his sixth charming new solo show with a lightness of touch, a thoughtfulness, and a depth of emotion that has been the hallmark of his displays of physical story theater over two decades of international performance.



9:30 PM - Israel Daylight Time

Daily Reflection



10:00 PM - Israel Daylight Time

Layla Tov



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 15 - Tel Aviv 02 - The first Hebrew City/and its challenges



Photographers of the Day

• Jesse Rosner (8,9) and Ari Rudin Luria (10)



6:30 AM - 30 min **Boker Tov**



7:00 AM - 30 min

Breakfast



7:30 AM - 15 min The Morning Briefing



7:45 AM - 45 min

Ride to Jaffa



8:30 AM - 1 hr 15 min

Jaffa - The historical Layers of the land of Israel with Assaf Boker Activity Bloggers - Lia Polster (8,9) and Maya Marderstein (10)

Blogging about Israeli Leader (Assaf Boker) – Kylee Moss (8,9) and Gabi Kalir (10)



10:00 AM - 2 hr

The First Annual icnext Matkot Tournament with the Shin Shinim Matkot = Paddleball

Activity Bloggers - Drew Bern (8,9) and Ava Herman (10)



12:30 PM

Lunch



1:00 PM - 1 hr

Ride to Yad Vashem



2:30 PM - 2 hr 30 min

A visit to Yad Vashem

Activity Bloggers - Melissa Rothschild (8,9) and Tali Rabkin (10)



5:30 PM - 1 hr

A ride to Tel Aviv



6:30 PM - 30 min

Dinner



7:00 PM - 30 min

Daily Reflection

(Two Groups)



7:30 PM - 2 hr 30 min

Barchovot Shelanu (in our streets) - A nightly Scavenger hunt at Tel Aviv Activity Bloggers - Bradley Rothschild (8,9) and Gabe Rubanenko (10)



11:00 PM Layla Tov



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 16 - Welcome to Jerusalem



Photographers of the Day

• Melissa Rothschild (8,9) and Gabe Rubanenko (10)



6:45 AM - Israel Daylight Time **Boker Tov**



7:15 AM - Israel Daylight Time - 30 min **Breakfast**



7:45 AM - Israel Daylight Time - 15 min **Morning Briefing**



8:00 AM - Israel Daylight Time - 1 hr

A ride to Jerusalem



9:00 AM - Israel Daylight Time - 2 hr 30 min

Leadership in our Time workshop with Benji Davis

Mount Herzl

Activity Bloggers - Jordana Turoff (8,9) and Shana Steinberg (10)

Blogging about Israeli Leader (Benji Davis) - Abbe Newman (8,9) and Benny Sosin (10)



11:30 AM - Israel Daylight Time

Lunch



12:00 PM - Israel Daylight Time - 3 hr

Geopolitical Tour of modern Jerusalem- "The Conflict of Narratives" with Benji Davis Activity Bloggers - Arthur Stadlin (8,9) and Ellie Uher (10)



3:00 PM - Israel Daylight Time

Check in at Shani Hotel



Shani Hotel

6 Shamai Street, Jerusalem, Jerusalem District, IL



4:00 PM - Israel Daylight Time - 1 hr

Meeting with Matti Friedman

Activity Bloggers - Aviva Sociof (8,9) and Ella Rosenberg (10)

Discussion his new book Who By Fire

The little-known story of Leonard Cohen's concert tour to the front lines of the Yom Kippur War, including never-before-seen selections from an unfinished manuscript by Cohen and rare photographs.

In October 1973, the poet and singer Leonard Cohen—thirty-nine years old, famous, unhappy, and at a creative dead end —traveled from his home on the Greek island of Hydra to the chaos and bloodshed of the Sinai desert when Egypt attacked Israel on the Jewish high holiday of Yom Kippur. Moving around the front with a guitar and a group of local musicians, Cohen met hundreds of young soldiers, men and women at the worst moment of their lives. Those who survived never forgot the experience. And the war transformed Cohen. He had announced that he was abandoning his music career, but he instead returned to Hydra and to his family, had a second child, and released one of the best albums of his career. In *Who by Fire*, journalist Matti Friedman gives us a riveting account of those weeks in the Sinai, drawing on Cohen's previously unpublished writing and original reporting to create a kaleidoscopic depiction of a harrowing, formative moment for both a young country at war and a singer at a crossroads.



5:30 PM - Israel Daylight Time

Daily Reflection

(Two Groups)



6:00 PM - Israel Daylight Time - 30 min

Dinner



7:00 PM - Israel Daylight Time

Mifgash in Jerusalem

מִפְגָּש Mifgásh

Etymology - From the root p-g-sh (פ־ג־שׁ).

Noun - מָפְגָשׁ (mifgásh) m (plural indefinite form מָפְגָשׁים, singular construct form מָפְגָשׁ-, plural construct form מָפְגָשׁ-

A gathering, meet-up, convention: a pre-planned meeting of members of an organization, party, movement, or the like.

Mifgash with Israelis Bloggers - Abbe Newman (8,9), Noam Greenberg (10), Jordana Turoff (8,9), Ava Herman (10)



7:30 PM - Israel Daylight Time

Opening Mifgash Program with Shlofta

Activity Bloggers - Eli Wolf (8,9) and Avi Zarbavel (10)

Shlofta - is a leading improvisation group in Israel for over 8 years.

With a large number of workshops and shows behind us, Shlofta brings a meaningful, funny and unforgettable experience.

Over the years our workshops were revised and evolved into meaningful group activities for the business, private and therapeutic sectors. Our workshops use tools from the theater and improvisation worlds that can be implemented into our daily lives.



11:30 PM - Israel Daylight Time

Good Night



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 17 - Mifgash in Jerusalem 1st day



7:00 AM

Photographers of the Mifgash

• Bradley Rothschild (8,9) and Benny Sosin (10)

7:30 AM Boker Tov



7:45 AM - 30 min Breakfast



8:15 AM - 15 min The Morning Briefing



9:00 AM - 2 hr 30 min **ODT**



12:00 PM - 2 hr 30 min

Shuk Machne Yehuda self tour with Shin Shinim

Shuk Machne Yehuda

Lunch and free time with Israelis



2:30 PM

Walking to the hotel



3:00 PM

Preparation for Shabbat



7:10 PM

Shabbat Entrance



7:20 PM - 30 min

Walking to Yemin Moshe



7:45 PM - 30 min

Kabalat Shabbat at Yemin Moshe



7:50 PM

A walk back to the hotel



8:30 PM - 45 min

Shabbat Dinner



9:30 PM - 1 hr

Peoplehood ProgramWith the Partnership Staff



11:00 PM

Layla Tov

June 18 - Mifgash in Jerusalem 2nd Day



8:00 AM - 30 min

Breakfast



8:30 AM - 1 hr

Shabbat Service at Jerusalem Synagogues



10:00 AM - 1 hr 30 min

Graffiti tour in the heart of the Jerusalem with Grafitiyul

Grafitiyul

Activity Bloggers - Abby Berman (8,9) and Sam Uria (10)



12:00 PM

Lunch



12:30 PM - 3 hr

Old City of Jerusalem - "The Jewish story - then, and now" tours

a. 8 and 9 and Israelis - Jamie Salter

b. 10 with - Benji Davis



4:00 PM - 1 hr

Meeting with Husam Jubran*

Activity Bloggers - Josh Hicks (8,9) and Ayala Galili (10)

*Rest time (Menucha) for Israelis



5:00 PM - 1 hr

The Afternoon Session with Shin Shinim



5:00 PM - 2 hr 30 min

Menucha (Rest time)



7:30 PM - 30 min

Dinner



8:30 PM - 15 min

Havdala



8:45 PM - 2 hr 15 min

Final Mifgash activity with Guru Zuzu

Join the Zuzu Guru and turn the volume on for an exceptional urban experience in the heart of Jerusalem.

We will sing, dance, laugh - and enjoy all the things that our body and soul need in this current time. One of the most powerful experiences in Israel with high levels of fun guaranteed!



10:30 PM

Daily Reflection

(Two Groups)



11:00 PM Layla Tov



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 19 - A Day in the Dead Sea



Photographers of the Day

• Aviva Soclof (8,9) and Shana Steinberg (10)



7:30 AM - Israel Daylight Time Boker Tov



8:00 AM - Israel Daylight Time - 30 min **Breakfast**



8:30 AM - Israel Daylight Time - 15 min

The Morning Briefing



9:00 AM - Israel Daylight Time

A Ride to Dead Sea



10:00 AM - Israel Daylight Time

How to make a film workshop with the Shin Shinim



11:00 AM - Israel Daylight Time

A Day at the Dead Sea with Oded Rahav and Friends Bloggers of the Day

- Group 01 Charlotte Wasserman, Audy Hardis, Ari Rudin Luria, Josh Hicks and Tali Rabkin
- Group 02 Lia Polster, Jordana Ruroff, Rena Berkowitz, Aviva Socolof, Aaron Zarbavel and Gabe Rubanenko
- Group 03 Melissa Rothschild, Drue Bern, Maddie McCann, Arthur Stadlin, Maya Marderstein and Sam Uria
- Group 04- Gabi Kalir, Abbe Neuman, Jesse Rosner, Eli Wolf and Ella Rosenberg
- Group 05 Orli Peleg, Abby Berman, Bradley Rothschild, Ava Herman, Benny Sosin and Ellie Uher
- Group 06 **Zoe Herman,** Ayala Galili, Kaylee Moss, Noam Greenberg, Avi Zaravel and Shana Steinberg



11:45 AM - Israel Daylight Time

Lunch



5:00 PM - Israel Daylight Time

Ride to Degania Bet (including Camel Jokes and other activities)



7:30 PM - Israel Daylight Time

Check in at Degania Bet



Degania Bet

Degania Bet, North District, IL



8:00 PM - Israel Daylight Time - 30 min **Dinner**



8:30 PM - Israel Daylight Time Ice Cream Break



9:30 PM - Israel Daylight Time Daily Reflection (Two Groups)



10:00 PM - Israel Daylight Time Layla Tov



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 20 - A day in the North



7:00 AM - Israel Daylight Time

Photographers of the Day

• Arthur Stadlin (8,9) and Ellie Uher (10)



8:00 AM - Israel Daylight Time - 15 min **Morning Briefing**



8:30 AM - Israel Daylight Time - 30 min Breakfast



9:00 AM - Israel Daylight Time - 1 hr

Ride to the North



11:00 AM - Israel Daylight Time - 5 hr

Tour of the Northern Border plus the other Narrative Panel with Alma Research Center (Including Lunch)

Alma Research Center

Activities Bloggers

- Tour of the Northern Border Rena Berkowitz (8,9) and Maya Marderstein (10)
- Interactive Situation room simulation Drew Bern (8,9) and Tali Rabkin (10)
- The people of the Galilee, panel Jesse Rosner (8,9) and Gabe Rubanenko (10)



3:30 PM - Israel Daylight Time - 1 hr 30 min

Ride back to Deganya Bet



6:30 PM - Israel Daylight Time - 30 min **Dinner**



7:00 PM - Israel Daylight Time - 1 hr **TBD**



9:00 PM - Israel Daylight Time Daily Reflection (Two Groups)



11:00 PM - Israel Daylight Time Good Night



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 21 - A day in Beit Shean and Hemek Hamayanot, Cleveland Partnership



7:00 AM

Photographers of the Day

• Arthur Stadlin (8,9) and Eli Uher (10)



7:15 AM Boker Tov



7:45 AM - 30 min

Breakfast



8:15 AM - 15 min

The Morning Briefing



8:30 AM - 30 min

Ride to Beit Shean



9:00 AM - 30 min

Understanding the Partnership - A debrief

Cleveland has a sister. She lives in Israel, and her name is Beit Shean, which means House of Tranquility. Located in the Galilee region up north, it's about an hour and a half drive from Tel Aviv, near the Jordanian border. Our sister city is older than Cleveland. Ancient, in fact; it is believed the city has been continually inhabited since the Early Bronze Age (3200-3000 B.C.). Cleveland and Beit Shean share many traits, as sisters often do. Neither is known primarily as a tourist destination, yet both have much to offer visitors. There are some real gems to be discovered in Beit Shean; in its surrounding nature, in its history, and within its people's Guide to Beit Shean.



9:30 AM - 3 hr

Document Community Leaders

(Groups activity)

Activity Bloggers and group

- Understanding the Partnership A debrief Maddie McCann (8,9) and Ari Rudin-Luria (10)
- Document Community Leader 01 Rena Berkowitz, Audy Hardis, Arthur Stadlin, Eli Wolf and Ava Herman
- Document Community Leader 02 Kaylee Moss, Abby Berman, Tali Rabkin, Gabe Rubanenko and Noam Geernberg
- Document Community Leader 03 Aviva Socolf, Ari Rudin Lauria, Maddie McCann, Jordana Turoff and Josh Hicks
- Document Community Leader 04 Benny Sosin, Abbe Newman, Ayala Galili, Ella Rosenberg and Sam Uria
- Document Community Leader 05 Shana Steinberg, Avi Zarbavel, Jesse Rosner, Gaby Kalir, Zoe Herman and Lia Polster
- Document Community Leader 06 Ellie Uher, Aaron Zarbavel, Maya Marderstein, Drue Bern, Orli Peleg and Charlotte Wasserman



12:30 PM Lunch



1:00 PM - 4 hr

Water activity at the partnership



5:30 PM - 2 hr 30 min Final activity and dinner



7:00 PM - 30 min

Ride back to Deganya Bet



7:30 PM Daily Reflection





9:00 PM Layla Tov



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 22 - On the way to Tel Aviv



Photographers of the Day

• Josh Hicks (8,9) and Noam Greenberg (10)



6:15 AM - Israel Daylight Time **Boker Tov**



6:45 AM - Israel Daylight Time - 30 min **Breakfast**



7:15 AM - Israel Daylight Time - 15 min

The Morning Briefing

7:30 AM - Israel Daylight Time - 1 hr



Ride to Mechya Alon



8:30 AM - Israel Daylight Time - 1 hr 30 min

A visit to Mechva Alon

About Mechva Alon base

Activity Blogger - Arthur Stadlin (8,9) and Sam Uria (10)



10:00 AM - Israel Daylight Time - 1 hr

A ride to Jiser Azarka



11:30 AM - Israel Daylight Time - 2 hr 30 min A visit to the Arab village of Jiser Azarka (Including Lunch)

Activity Bloggers - Eli Wolf (8,9) and Ella Rosenberg (10)



2:30 PM - Israel Daylight Time - 45 min A ride to Shfayim



3:15 PM - Israel Daylight Time - 30 min **Check In at Shefyim**



Shfayim Shefayim, Center District, IL



3:30 PM - Israel Daylight Time A ride to Tel Aviv



4:30 PM - Israel Daylight Time - 2 hr 30 min

A final mission reflection workshop with Grafitiyul Grafitiyul

Activity Bloggers - Aaron Zarbavel (8,9) and Avi Zarbavel (10)



7:30 PM - Israel Daylight Time - 2 hr Mission final dinner in Tel Aviv



11:00 PM - Israel Daylight Time

Layla Tov



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

June 23 - Going back home



6:15 AM - Israel Daylight Time **Boker Tov**



Breakfast



7:45 AM - Israel Daylight Time - 15 min

The Morning Briefing



8:00 AM - Israel Daylight Time - 1 hr

A ride to the Airport



12:03 PM - Israel Daylight Time

Depart from Ben Gurion International Airport (TLV) (נמל התעופה בן גוריון)

FLIGHT NUMBER GATE United Airlines UA 85 B6



Ben Gurion International Airport (TLV) (נמל התעופה בן גוריון)

Ha-Mamri'im Rd., 70100 תל אביב-יפו, תל אביב, ישראל, +972 3-975-5555



4:49 PM - Eastern Daylight Time

Arrive at Newark Liberty International Airport (EWR)

AIRLINE FLIGHT NUMBER TERMINAL GATE United Airlines UA 85 54



Newark Liberty International Airport (EWR)

10 Toler Pl, Newark, NJ, US, 07114 (973) 961-6000



8:31 PM - Eastern Daylight Time

Depart from Newark Liberty International Airport (EWR)

AIRLINE FLIGHT NUMBER TERMINAL **GATE** United Airlines UA 598 C 133



Newark Liberty International Airport (EWR)

10 Toler Pl, Newark, NJ, US, 07114 (973) 961-6000



10:11 PM - Eastern Daylight Time

Arrive at Cleveland-Hopkins International Airport (CLE)

AIRLINE FLIGHT NUMBER GATE United Airlines UA 598 C26



Cleveland-Hopkins International Airport (CLE)

5300 Riverside Dr, Cleveland, OH, US, 44135

(216) 265-6000



Post Mission Blogs (by June 26, 2022)

Bloggers - Charlotte Wasserman (8,9) and Ella Rosenberg (10)



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog

Information & Documents



Israeli Entry Form Information



COVID-19 Cover



Group Health Insurance Policy for The Israel Experience-Summary



Our Israel Mission Blog

Click on the link to read our ongoing mission blog



ICNEXT COHORT 8, 9 AND 10 2022 ISRAEL MISSION – PRE-DEPARTURE INFORMATION



icnext (8, 9 and 10) Delegation and More



icnext (8, 9 and 10) Israel Mission COVID-19 Protocols



Who By Fire by Matti Friedman

Please read the attached excerpt from Who By Fire by Matti Friedman (click) and answer the following questions (in writing) and send them to Tina by June 9, 2022 12:00pm:

Before reading this excerpt, thoughtfully answer these questions:

- 1. Do you have a feeling of connection to Israel?
- 2. If yes, describe this connection (things like family living there; were you raised with love of the country; you have been learning about it your whole life, etc.
- 3. If you do not have a feeling of connection, describe your reasons for traveling with us to Israel
- 4. Describe the picture of Israel that you have in your mind right now

After reading the excerpt, answer the following questions:

- 1. Is there a connection between what you read in the chapters? and what you already believed to be true?
- 2. In what way has the picture of Israel in your mind changed after reading the chapters?
- 3. What did you read that challenged you?
- 4. Please write one question for each chapter that you would like to ask the author?



Cohort 8,9, and 10 Israel Mission Daily Reflection